91SPICES

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1110 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 91Spices. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2024 om 20:03 I made order many hours in advance to be delivered by 6, I got it delivered around 7:20; everything was already cold. No apologies or extra products.
3 jul 2024 om 10:02 Duurde 2 uur en de bakjes waren vrij beperkt gevuld. Moet er wel bij vermelden dat het op een zaterdag.
25 jun 2024 om 20:34 Heerlijk!
23 jun 2024 om 9:36 Heerlijk gegeten, de proeverij bood diverse smaken en was zeker genoeg voor 2 personen.
23 jun 2024 om 1:00 Zag niet uit alles butter chicken en smaak ook niet jammer genoeg en rijst was ook slecht geplakt blijkt niet goed op gewarmd zo te zien jammer en naan brood proef bij geen knoflook en deeg te dik vond jammer omdat wat ik in restaurant had gegeten
16 jun 2024 om 20:53 Zoals altijd erg lekker!
9 jun 2024 om 8:40 Was heerlijk zoals altijd
2 jun 2024 om 11:36 Het was lekker en op tijd, alleen wel weinig stukjes kip in de butter chicken (voor die prijs).
29 mei 2024 om 9:55 Het eten was heerlijk, maar 1,5 uur gewacht..
26 mei 2024 om 19:53 1e keer besteld, 1 3/4 uur later kwam het aan (zou 1 uur zijn) ,had gele rijst besteld,kreeg witte rijst(beetje jammer),maar het eten was erg lekker
24 mei 2024 om 19:02 Bestel hier altijd graag, maar duurde nu 2 uur voordat het eten er was en daarnaast was er voor de tweede keer een gerecht vergeten.. erg jammer
22 mei 2024 om 11:38 Het eten is altijd heerlijk, maar helaas werd het wel pas na 3 uur bezorgd. Als goedmaker hebben we extra eten gekregen en een waardebon. Dit vond ik heel netjes van ze! Bestel dus RUIM op tijd.