91SPICES

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1071 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 91Spices. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 20:09 Heerlijk Indiaas eten! Wij bestellen hier graag. Vooral de peshwari naan is favoriet. De sausjes zijn ook erg lekker, dat zou van ons wat meer mogen zijn. Bezorging duurt vaak wat langer, maar het eten is erg goed.
2 mrt 2024 om 9:21 Het eten was als altijd heerlijk! Bezorgen duurde iets langer dan normaal maar geduld is een schone zaak. Goed gecompenseerd door d
28 feb 2024 om 21:17 Moest wel even wachten maar was het waard Eten was super lekker en goed warm aan gekomen Super bedankt voor de extra die ik heb gekregen en nog wel op mijn verjaardag Bezorger was super aardig Ik zal zeker weer bij jullie beatellen
27 feb 2024 om 19:07 Mijn favoriete restaurant om te bestellen. Het eten is altijd lekker en super vers. Ik kan de samosas zeker aanraden! Bezorgen kan soms lang duren, maar het restaurant biedt altijd een oplossing en geduld moet je hebben voor lekker eten. Heerlijk!!
26 feb 2024 om 13:44 Eten was weer heerlijk
25 feb 2024 om 19:25 Heerlijk gegeten! Op mijn verzoek ook iets pittiger gemaakt. Volgende keer bestel ik hier weer.
24 feb 2024 om 21:12 Na 3 uur wachten, nog niks ontvangen..
24 feb 2024 om 20:54 We hebben nog steeds geen bestelling ontvangen. Dus graag ook deze optie aanmaken in jullie systeem.Wachten al 2,5 uur. Bezorger niet bereikbaar. Beetje voorbarig om nu al een mail te sturen. Wat n slecht systeem hebben jullie bij Thuisbezorgd.
10 feb 2024 om 19:55 Zoals altijd heerlijk gegeten! Goeie porties en het kwam heet aan.
29 jan 2024 om 4:23 Eten was erg lekker zoals altijd.
26 jan 2024 om 20:12 Eten is super lekker, naan ook erg goed. Lekker pittig maar niet te. Bezorgen duurde wel vrij lang, erg vriendelijk aan de telefoon ook.
21 jan 2024 om 9:50 Heerlijk eten en altijd netjes optijd.! Bestellen hier zeler vaker